Sorin Dragomir radioSalut!

Eu sunt Sorin Dragomir, cel mai bine mă pricep la radio, dar aici fac pe bloggerul.

Într-o redacție, am intrat pentru prima dată când încă eram la liceu, era redacția unui ziar din orașul meu natal, Slobozia. În 1996, am ajuns în radio și de acolo în televiziune. N-am renunțat niciodată la radio și chiar mi-am dorit unul croit după gustul și priceperea mea. L-am botezat Radio Sud-Est. L-am lăsat în urmă pentru BBC World Service, de unde am plecat către Europa FM. Aici sunt și acum.

De ce “Dragomir’S”? Pentru că Dragomir îmi spun prietenii.

Ce este Dragomirs.ro? Un blog la limita dintre personal și profesional.

Ce conține Dragomirs.ro? Nimic din ceea ce eu NU aș dori să citesc. Dacă ați răsfoit blogul, știți deja că îmi place Bucureștiul și îmi displac politicienii. Și pentru că “life is life”, nu lipsesc muzica, locurile frumoase sau mâncărurile bune. Toate opiniile exprimate, laudative sau critice, sunt rezultatul aprecierilor mele subiective. Dacă doriți să le comentați, pagina de Facebook a blogului vă stă la dispoziție.

Vă mulțumesc pentru vizită!

Sorin

 contact dragomirs blog-cropToate textele și fotografiile de pe acest blog (cu excepția celor embed sau a căror sursă este precizată) au copyright Dragomirs.ro si nu pot fi folosite fără un acord scris. Îl puteți cere la adresa de mail din imaginea de mai sus, adresă utilizabilă pentru orice altă solicitare legată de conținutul editorial sau comercial al blogului.