Dragă Lufthansa, dragă Budget,

Când am aflat că ați pus la cale o ofertă de închiriere mașini care nu se aplică în România și Zimbabwe, m-am gândit că, asta e, poate Budget nu are reprezentanță în România și Zimbabwe.

Sincer, că oferta voastră nu e valabilă pentru cei care călătoresc într-o țară africană, nu m-a impresionat foarte tare. Poate nu vă place Mugabe sau poate considerați că nu trebuie să vă tentați clienții cu destinații periculoase, oferind promoții în țări care nu schimbă președintele nici măcar o dată la 30 de ani.lufthansa budget romania zimbabwe

Așa că am încercat să aflu care-i treaba cu România, că doar e în Europa, chiar în Uniunea Europeană, acolo unde oferta voastră e valabilă. În plus, Lufthansa zboară de se plictisește de la București, iar Budget are birou într-un hotel din buricul târgului.  Singura legătură pe care am reușit să o fac între România și Zimbabwe a fost pe cale aeriană, oportunitate pentru care chiar le mulțumesc celor de la Lufthansa. De la București la Harare faci vreo 16-18 ore, deci clar România și Zimbabwe sunt pe continente diferite. (da, știu, atât faci și de la Mangalia la Oradea, da’ nici trenu’ nu e avion)

Sunt sigur că un PR talentat ar reuși să îmi explice că de fapt nu este nimic intenționat. Că asta e, nici două cratițe la preț de una nu se dau în toate supermarketurile aceluiași lanț și că, întâmplător, România nu participă în programul vostru din cauză de flori de măr. Desigur, asteriscul referitor la țările în care e valabilă oferta ar fi fost suficient.

Mie însă îmi pare bine că ați făcut o precizare clară pentru România și Zimbabwe. Nici măcar nu consider că e o precizare intenționată, pusă în pagină de cineva căruia nu îi place România.

Pur și simplu, oferta voastră nu e valabilă pentru Uniunea Zimbabweană.

Comments are closed.