Acești termeni se aplică doar pe site-ul dragomirs.ro.

Site-ul dragomirs.ro folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor. Ce sunt cookie-urile Google aflați de AICI.

Informațiile referitoare la modul în care utilizați acest site sunt colectate anonim și transmise către aplicații Google.

Site-ul dragomirs.ro conține și link-uri către alte site-uri, dar nu răspunde pentru setările de confidențialitate ale acestora. Dragomirs.ro NU solicită și NU colectează date personale.

Dragomirs.ro NU colectează și NU accesează date (informații de profil, date de contact, liste de prieteni) conținute de rețelele sociale folosite de utilizatori pentru a distribui conținutul site-ului (butoane de “share” și “like”).

Unele informații sau imagini de pe dragomirs.ro nu sunt potrivite pentru copiii sub 14 ani. Dragomirs.ro recomandă responsabilitate din partea părinților atunci când copiii accesează internetul.

Acest document poate fi modificat permanent.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să le trimiteți la dragomirsblog@gmail.com